Wie zijn wij?

Wij willen eigenaren van bedrijfsruimtes en winkelpanden optimaal informeren, helpen en adviseren bij het verhuren van hun vastgoed. Wij delen cruciale kennis en faciliteren gratis tools die nodig zijn voor het verhuren van een bedrijfsruimte, kantoor of winkel. Via ons kunt u uw bedrijfsruimte met een klik op de knop promoten via Funda in business, iLocate, Bedrijfspand.com en Marktplaats. Zo heeft u 100% online zichtbaarheid.

Wij geloven dat u zelf  de beste makelaar voor uw vastgoed bent.

Met behulp van onze Tips & Tools blog blijft u op de hoogte van de veranderingen in  de vastgoedmarkt. Daarnaast geeft het u een houvast tijdens het verhuurproces. Wij verzamelen belangrijke informatie en documentatie vanuit de markt, ordenen en delen deze met u.

Wij zetten ons in om het verhuren van bedrijfsruimtes transparanter en eenvoudiger te maken.

Het resultaat hiervan is dat u zelf de regie in handen houdt en vele duizenden euro’s bespaart. Naast dat u uw bedrijfsruimte het best kent, heeft u nu ook de kennis van de markt en het verhuurproces. U doet zelf de bezichtigingen en onderhandelingen en van ons krijgt u een stappenplan, tips & tools en wij helpen u met het opstellen van het huurcontract

Zo kunnen we  samen uw bedrijfsruimte via Funda in business verhuren voor 875,- ALL-IN. 

download hier de gratis brochure

Roland Leurs

Vastgoedadviseur

De wereld om ons verandert snel. Helaas blijkt dat in de meeste gevallen de vastgoedbranche een nog conservatieve branche is. Men houdt veelal nog vast aan de oude manieren en denkwijzen en sporadisch worden er nieuwe manieren en initiatieven ontplooit. Vooral de kleinere vastgoedbelegger is veelal geroepen tot het inhuren van dure specialisten, terwijl op het internet een heel aantal zaken goed te vinden is. Dit proberen wij te combineren met onze kennis om zo succesvol uw vastgoed te exploiteren.
Ik wil mijn brede kennis op het gebied van commercieel vastgoed inzetten. Een afgeronde MSRE opleiding en ervaringen opgedaan bij zowel NSI, Akron en inmiddels een eigen Asset Management organisatie bieden voldoende achtergrond om u op een juiste wijze te adviseren.

Linkedin

Nadine Plekker

juridisch adviseur

Veel partijen zeggen klantgericht te werken, Nadine doet dit ook daadwerkelijk. Voorheen verhuurden panden zich vanzelf, nu is een huurder/koper schaars waardoor elke lead die er is de juiste aandacht dient te krijgen. Nadat Nadine uit het onderwijs is gestapt, heeft zij zich succesvol gefocust op haar juridische studie. Nadine heeft o.a. als positieve eigenschappen dat ze zeer punctueel werkt en goede communicatieve vaardigheden bezit. Haar juridische studie aangevuld met haar positieve eigenschappen zorgt ervoor dat ze de huurcontracten op een gedegen wijze kan opstellen en dat ze kandidaat huurders/kopers op een juiste wijze te woord kan staan.

Linkedin

Joost Botman

Vastgoedmarketing

Internet heeft in veel branches voor disruptie gezorgd. Dit komt omdat internet het makkelijker maakt een speler in de channel structure over te slaan. Denk aan Air BNB in de reisbranche en UBER in de taxibranche. Voor het verhuren of verkopen van vastgoed is Funda een onmisbaar kanaal in Nederland. Zowel voor de particuliere als zakelijke markt. Dit betekent dat u nu zelf (met behulp van een Funda partner) uw bedrijfsruimte kunt verhuren. Dat fascineert mij!
Online marketing heeft mijn inhoudelijke voorliefde. Het gemak waarmee je met de juiste kanalen en de juiste content je doelgroep kunt bereiken vind ik fantastisch. Met Vindbaar Vastgoed wil ik samen met de vastgoedeigenaar een match vinden tussen de bedrijfsruimte en de juiste doelgroep.

Linkedin

Rens Langedijk

Accountmanager

Ik ben al mijn hele leven geïnteresseerd in de risico-rendement afweging. Na mijn studie vastgoedkunde op de Hogeschool van Amsterdam waar met name projectmatig verschillende onderdelen van de vastgoedwereld aan bod kwamen, besloot ik een kort uitstapje te maken en aan de slag te gaan als derivatenhandelaar op de beurs. Nergens waar het risico en rendement zo duidelijk zichtbaar is als op de effectenbeurs. Tegelijkertijd werd duidelijk dat zonder stabiel fundament en goed doordacht idee nooit iets een kans van slagen heeft. Juist dit vond ik bij Vindbaar Vastgoed. Een laag risico voor eigenaren om het maximale rendement te bereiken door een Funda in business plaatsing. Een samenwerking waar beide partijen bij gebaat zijn. Elkaars aanvullende kwaliteiten benutten, Elkaar versterken!

Linkedin

Bas Grooff

Junior marketingmanager

Ik ben bij Vindbaar Vastgoed begonnen als stagiair tijdens mijn opleiding Business Studies, met afstudeerrichting Small Business en Retail Management. Tijdens de stage zijn mij de fijne kneepjes van het marketing vak bijgebracht door Joost en tegelijkertijd veel geleerd over de vastgoedsector.
Nu ben ik samen met Joost verantwoordelijk voor de online resultaten van onze klanten. Ik beheer de Adwords campagnes en ontwikkel de projectwebsites.

Linkedin
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.