Funda Business licentie
Funda Business licentie

winkelpand verhuren via Funda

Zelf uw winkelpand verhuren

U kunt zelf uw winkelpand op Funda presenteren en verhuren. Vaak rekenen bedrijfsmakelaars duizenden euro’s voor hun werkzaamheden, terwijl u met de juiste tools een hoop zelf kunt doen. Via Vindbaar Vastgoed kan dit al voor 875,- all-in

Bezichtigingen, teksten maken, standaard contracten invullen, onderhandelen en vele andere taken doet u misschien ook wel liever zelf. Vindbaar Vastgoed zet zich in om het verhuren van uw winkelpand makkelijker en overzichtelijker te maken. Van ons krijgt u naast de advertentie een huurprijsadvies, online brochure en advies bij het opstellen van het huurcontract.

Voor € 875,- heeft u al een presentatie op Funda in business. Dé plek voor het aanbieden van uw winkelpand. Er zijn een aantal eisen die Funda stelt bij het gebruik van deze dienst. Dit is onder andere het opnemen van het bedrijfspand door een gecertificeerd vastgoed expert. Daarnaast zijn er nog een aantal andere taken die een expert moet uitvoeren. Dit om de kwaliteit van de aanbiedingen op Funda te kunnen garanderen.
Deze taken doen wij graag voor u. Alles wat u zelf kunt en waar u misschien nog wel beter in bent, doet u bij een basis pakket van Vindbaar Vastgoed zelf. Wij geven Tips & Tools gedurende het hele traject. Zo houden we het laagdrempelig en heel eenvoudig. Wij hebben een stappenplan ontwikkeld dat u als houvast kunt gebruiken tijdens het verhuurtraject.

zelf winkel verhuren

Zelf u winkelpand verhuren in 8 stappen
1. Pand aanmelden
2. Foto’s maken
3. Huurprijsadvies
4. Presentatie & Promotie
5. Bezichtigingen
6. Onderhandelingen
7. Akkoord & overeenkomst
8. Oplevering

Houd dus zelf de regie in handen, neem contact met ons op en vind zelf snel een huurder voor uw winkelpand! Zie hier uw voordeel indien u uw winkelpand verhuurd via Vindbaar Vastgoed

Gratis informatiebrochure downloaden

Wij verhuren ook;

Delen op:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.