Funda Business licentie
Funda Business licentie

Winkel makelaar

Uw winkel verhuren met of zonder makelaar?

Uw winkel via Funda verhuren zonder traditionele makelaar, maar wel maximale online vindbaarheid en presentatie. Bij Vindbaar Vastgoed kunt u uw winkel online promoten via Funda in business voor 875,-. Inclusief poster, opstellen huurcontract en Facebook promotie. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u zelf uw winkel verhuren tegen een laag tarief zonder tussenkomst van een traditionele makelaar? Bij Vindbaar Vastgoed kunt u uw winkel al verhuren voor 650,- incl. advertentie op Funda, huurprijsadvies, raamposters, onderhandelingsadvies en stellen wij het huurcontract op. Wij rekenen 300,- bij opdracht en de rest pas bij succesvol verhuur van uw winkel.
Verhuur uw leegstaande winkelruimte (tijdelijk), via Funda in business zonder tussenkomst van een dure makelaar. 90 % van uw potentiële huurders bezoekt Funda tijdens hun zoektocht.

Voordelen verhuren van winkel via Vindbaar Vastgoed

  • U doet de bezichtigingen en bepaald zelf aan wie u de winkel verhuurd
  • Lage kosten
  • U krijgt professionele begeleiding bij het opstellen van het huurcontract
  • U krijgt opvallende raamposters
  • Uw winkel staat op de best bezochte website in het zakelijk vastgoed

Verschil in kosten in vergelijking met een makelaar
Bij een makelaar betaald u al snel duizenden euro’s voor het verhuren van uw winkelpand. Een traditionele makelaar vraagt rond de 15 % courtage. Door uw actieve rol in het verhuurproces bespaart u veel geld en hoeft u geen makelaarscourtage te betalen. Zie hieronder uw voordeel.

goedkoop bedrijfspand verhuren

Andere alternatieven ter vervanging van een makelaar
U kunt via verschillende gratis of goedkopere websites uw winkel verhuren. Zie hier een overzicht van de mogelijkheden. Marktplaats, bedrijfspand.com en huurbieding zijn populaire websites, maar dit zijn websites met een veel kleiner bereik dan Funda in Business. Afhankelijk van locatie en soort winkelpand is het wel aan te raden om uw winkel aan te bieden via deze extra kanalen. Vindbaar Vastgoed adviseert u graag vrijblijvend.

De niche-makelaar is wel interessant
Heeft u een winkelpand voor een hele specifieke nichemarkt, kan het interessant zijn om te kijken naar een niche-makelaar. Deze makelaar richt zich op een hele specifieke doelgroep en heeft een groot netwerk binnen deze niche. Te denken valt dan bijvoorbeeld aan bakkerijen, slagers, fitnesscentra, bar, restaurant etc…

3 voorbeelden van niche-makelaars

Zelf uw winkel verhuren in 8 stappen 
1. Pand aanmelden
2. Foto’s maken
3. Huurprijsadvies
4. Presentatie & Promotie
5. Bezichtigingen
6. Onderhandelingen
7. Akkoord & overeenkomst
8. Oplevering

Houd dus zelf de regie in handen en bespaar op uw makelaarskosten, neem contact met ons op en vind zelf snel een huurder voor uw winkelpand! Download onze gratis brochure voor meer informatie

download hier de gratis brochure

 

Delen op:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.