Funda Business licentie
Funda Business licentie

voordelen adverteren op Funda

Wat zijn de voordelen adverteren op Funda in business? Hoeveel bezoekers trekt de site en wat heeft u er aan? In onderstaande blog de resultaten van ons onderzoek. Heeft u meer vragen over Funda, neem dan contact met ons op.

Funda in Business is de best bezochte website binnen het commercieel vastgoed. In 2015 steeg het aantal transacties met 10% naar bijna 13.000 en het aantal bezoekers zelfs met 20% naar ruim 650.000 bezoekers per maand. Een op de 625 bezoekers doet uiteindelijk een transactie.

In 2016 verwachten we gemiddeld 800.000 bezoekers per maand. Als het conversie % hetzelfde blijft kunnen we dus in 2016 ongeveer 15.360 transacties verwachten! Hiermee versterkt Funda in business zijn marktpositie in het zakelijk vastgoed.

Naast dat deze website de meeste bezoeker weet te trekken, blijft de bezoeker gemiddeld langer hangen door de sterke combinatie van plattegrond, 360° foto’s en Video.

Het doel van Funda in business is méér aanbod op één centrale plaats en hoge kwaliteit van de gepresenteerde data. Om dit te realiseren kunnen naast traditionele makelaars ook gecertificeerde organisaties gebruik maken van dit platform. Vindbaar Vastgoed voldoet aan de hoge eisen van Funda en heeft een certificaat om bedrijfspanden op Funda te plaatsen.

kosten funda in business

U kunt via Vindbaar Vastgoed al voor € 875,- uw bedrijfspand op Funda in Business plaatsen. Dit is vele duizenden euro’s goedkoper dan bij een traditionele makelaar. Naast een plaatsing op Funda krijgt u bij ons huurprijs advies, posters, een digitale brochure, hulp bij de onderhandelingen en advies bij het opstellen van een huurcontract. U doet alleen de bezichtigingen van uw bedrijfspand.

Wilt u meer informatie over het adverteren op Funda in business via Vindbaar Vastgoed, neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Delen op:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.