Funda Business licentie
Funda Business licentie

Bedrijfspand op Funda

Uw bedrijfspand op funda plaatsen zonder tussenkomst van een traditionele makelaar. Via Vindbaar Vastgoed is dit mogelijk. Lees hieronder waarom en hoe. Geïnteresseerd? Neem contact met mij op.

Op de bekende huizenwebsite funda.nl is het nog niet mogelijk, maar voor een advertentie op funda in business heeft u niet perse een (NVM) bedrijfsmakelaar nodig. Al is Funda in business eigendom van NVM, andere partijen en makelaars mogen ook gebruik maken van Funda. En dat is fijn, want Funda in Business heeft maandelijks al meer dan 700.000 bezoekers en is hiermee met grote afstand marktleider in deze branche. Meer dan 95% van uw potentiele huurders kijkt op Funda voor een geschikte huisvesting van hun bedrijf.

Vindbaar Vastgoed maakt zich hard om de zakelijke vastgoedmarkt transparanter en eenvoudiger te maken. Daarbij is het belangrijk dat meerdere partijen toegang hebben tot Funda in business. Veel eigenaren van bedrijfspanden maken steeds meer gebruik van andere partijen en minder gebruik van traditionele makelaars. Dit is goed voor zowel de verhuurder als huurder.

Certificaat Vindbaar Vastgoed

U kunt zelf niet zomaar een advertentie op Funda plaatsen. Er zijn namelijk een aantal eisen gesteld voor het plaatsen van een presentatie. Alleen onafhankelijke ‘vastgoedprofessionals’ mogen bedrijfspanden presenteren op de Funda in business website. Hiervoor is een certificaat van een van de volgende vier instanties nodig;
1. Vastgoedcert
2. MRE of MSRE
3. RICS
4. SCVM

Een bedrijfspand verhuren via Funda in business is dus mogelijk indien u een van deze certificaten in bezit heeft. Vindbaar vastgoed is in het bezit van een MSRE certificering.

Men mag bedrijfspanden niet zomaar meer blind op funda plaatsen. Funda gaat er van uit dat dit dus door een professionaal gedaan wordt die weet wat hij er op zet. Deze regels worden binnenkort waarschijnlijk ook weer verscherpt waardoor een bedrijfspand pas op Funda mag staan zodra deze bezichtigd en gecontroleerd is op het aantal m2 door een ‘vastgoedprofessional’.

Wilt u uw bedrijfspand presenteren op Funda en andere belangrijke verzamelsites zonder tussenkomst van een makelaar? Via Vindbaar vastgoed kan dit al vanaf 875,- excl. BTW. Onze Vastgoed Professional Roland Leurs 

 Download onze gratis brochure

Delen op:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.