Funda Business licentie
Funda Business licentie

Verhuren bedrijfspand

Uw bedrijfspand verhuren kan makkelijk online 

Bij Vindbaar Vastgoed kunt u binnen een aantal stappen uw bedrijfspand verhuren met behulp van alle belangrijke online kanalen. Uw bedrijfspand staat binnen 5 minuten online. Wij doen dan uw promotie en zorgen ervoor dat uw bedrijfspand zichtbaar is op onder andere Funda in business. Wij zijn meer marketeers met verstand van de markt dan een traditionele makelaar.

Wij hanteren een ALL-IN prijs van 875,-. Dit is ongeacht het aantal m2 en de huurprijs van uw bedrijfspand. Hierin zitten alle kosten en zijn er geen verrassingen achteraf.  Zo verhuren wij uw bedrijfspand snel en transparant.

Voor 875,- krijgt u een;

  • Prominente plek op Funda in business
  • Huurprijsadvies
  • Posters
  • Goed huurcontract
  • Facebookcampagne

Wij adviseren tijdens het gehele proces. Onze juridisch expert zorgt voor een gedegen huurcontract en samen met u verhuren we uw bedrijfspand.

Het enige dat u moet doen is het rondleiden van geïnteresseerden door uw bedrijfspand en uiteindelijk de onderhandelingen. Zodra we een geïnteresseerde hebben, brengen wij deze direct met u in contact. Onze specialiteit ligt bij het verhuren van winkels, kantoorpanden en bedrijfsruimtes door heel Nederland.

Maar ik heb al een makelaar

Indien u al een bedrijfsmakelaar heeft, maar bijvoorbeeld nog geen plaatsing op Funda of weinig gebruik maakt van andere online kanalen, kunt u zeker nog gebruik maken van onze diensten. Wij hebben geen exclusiviteit en werken graag samen met andere partijen. Wij focussen ons op de online kanalen.

In dit stappenplan wordt uitgelegd hoe wij te werk gaan. Mocht u interesse hebben, kunt u direct meer informatie aanvragen via het contactformulier. Bij vragen kunt u ons altijd bellen. Ons nummer is 072-201 0154

download hier de gratis brochure

Delen op:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.