Funda Business licentie
Funda Business licentie

Leegstandbeheer vastgoed

Ongeacht hoe groot of klein uw vastgoed portefeuille is, u kunt te maken krijgen met leegstand. De mogelijkheid bestaat immers dat er tijdelijk geen bestemming of huurder is. Ook dan heeft een pand aandacht nodig en dient het klaar te staan voor zijn volgende bestemming of huurder.

Of het nu een huis, kantoor of bedrijfsruimte betreft, als eigenaar kun je het als een acuut probleem zien. Er zijn inmiddels legio mogelijkheden om die passendheid te vinden voor het pand dat leeg staat: een bepaalde periode middels leegstandbeheer of tijdelijke verhuur kan van toepassing zijn. Uiteindelijk is voor ieder pand een goede oplossing te vinden.

Zelfs voor een winkelgebied waar veel leegstand is, kunnen we passende oplossingen vinden. Ook voor een herontwikkelingslocatie waar nog panden op staan is er een prima alternatief te vinden voor de periode dat er nog geen definitieve plannen of vergunningen zijn. Zolang het maar een representatieve uitstraling houdt en er stabiliteit in de wijk is wat betreft herontwikkeling.

Het belangrijkste is om een goed aanspreekpunt te hebben voor zaken die betrekking hebben op uw pand en een reductie van de kosten zolang het pand geen (volledige) inkomsten genereert.

Prevenda staat u graag bij als het gaat om passende oplossingen voor tijdelijke leegstand in uw vastgoed portefeuille.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp, dan kunt u contact opnemen met Prevenda.

 

 

Delen op:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.