Funda Business licentie
Funda Business licentie

Goedkope bedrijfsmakelaar

Een bedrijfsmakelaar vraagt vaak duizenden euro’s voor het verhuur van een bedrijfspand. Dit kan nu goedkoper via Vindbaar Vastgoed! Vindbaar vastgoed heeft door een slimme strategie de kosten om een bedrijfspand te verhuren aanzienlijk kunnen verlagen. Wilt u meer weten over onze aanpak? Lees onderstaande blog of neem direct contact met ons op.

Doordat Vindbaar Vastgoed landelijk werkt, profiteren wij van schaalvoordelen. De efficiënte online en telefonische werkwijze van Vindbaar Vastgoed scheelt enorm in de kosten; vooral op de kantoorruimte en overhead. Zo betaalt u geen onnodige kosten.

Bij een traditionele bedrijfsmakelaar zijn de opstartkosten vaak al € 500,- en dan komen daar nog courtagekosten bij, indien u uw bedrijfspand verhuurd via deze bedrijfsmakelaar. Vindbaar Vastgoed vraagt geen courtage omdat we de taken bij het verhuur van een bedrijfspand verdelen. U doet waar u goed in bent en wij doen waar wij goed in zijn!

Bij Vindbaar Vastgoed betaald u ALL-IN 875,- . We kunnen dit tarief aanhouden omdat u zelf de bezichtigen doet. Doordat wij geen uren maken tijdens de bezichtigen kunnen we deze goedkope prijs aanhouden. U kunt op deze manier flink besparen.

 

U bent zelf de goedkope bedrijfsmakelaar!

Wij weten wat er allemaal moet gebeuren om succesvol uw bedrijfspand te verhuren. Wij hebben zowel vastgoed professionals als juridische experts die u tijdens alle stappen van het proces begeleiden. Wij zijn er van overtuigd dat u zelf de beste bedrijfsmakelaar bent voor uw bedrijfspand. U heeft namelijk de meeste kennis van uw bedrijfspand. Wij hebben de kennis van de markt. Samen verhuren we uw bedrijfspand!

 

Kan een goedkope bedrijfsmakelaar net zo goed zijn als een dure?

Bij het verhuren van uw bedrijfsruimte zijn naast het bepalen van de huurprijs, de onderhandelingen en het opstellen van een goed huurcontract, het online gevonden worden van het grootste belang. Vindbaar Vastgoed plaatst uw bedrijfspand op Funda in business. Dit is veruit het best bezochte website in de zakelijke vastgoed markt.

Als u doet wat u het beste kunt, namelijk de beschrijvende tekst, foto’s en bezichtigingen. Alle andere zaken, waarbij een bedrijfsmakelaar onmisbaar is, adviseren wij.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze en zelf uw winkelpand, kantoor of bedrijfshal verhuren, neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Delen op:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.