Funda Business licentie
Funda Business licentie

Promotie bedrijfspand met facebook

Het zelf verhuren van uw bedrijfspand kan heel goed zonder traditionele bedrijfsmakelaar. Vindbaar Vastgoed plaatst uw bedrijfspand op Funda in business of andere bekende vastgoedsites, met de juiste presentatie, en professionele hulp, waarbij u zelf gewoon uw bedrijfspand kunt verhuren.

Waarom zelf verhuren?

Voordelig: Zie hier wat u bespaart aan makelaarscourtage als u via Vindbaar Vastgoed verhuurt.

Makkelijk: In 8 overzichtelijke stappen verhuren we samen uw bedrijfspand

Regie in eigen handen: U weet het meest van uw bedrijfspand en kunt daarom zelf het enthousiast vertellen over uw pand. Daarnaast wilt u weten wie uw bedrijfspand gaat huren. Bij Vindbaar Vastgoed houdt u de regie in eigen handen.

Professionele begeleiding: Bij het bepalen van uw huurprijs, het opzetten van een verhuurplan en het opstellen van uw huurcontract helpt Vindbaar Vastgoed.

 

Hoe kunt u uw bedrijfspand zelf verhuren?

Bij Vindbaar vastgoed kunt u in een paar stappen uw bedrijfspand zelf verhuren. Indien u uw presentatie deze week nog op Funda in business wilt plaatsen, kunt u dit inschrijfformulier invullen. Wij helpen graag met de presentatie op Funda en het verdere traject. We hebben daarom een aantal tips:

  • Goede foto’s van uw bedrijfspand
  • Pakkende verkoopteksten
  • De ideale bezichtiging

Na inschrijving controleren we samen de advertentie en maken wij een digitale brochure die u kunt doorsturen aan uw directe netwerk. Ook krijgt u posters van ons. Als er mogelijkheden zijn om aantrekkelijk meer aandacht te genereren via de sociale media, adviseren wij u hierin. Wij hebben voor andere bedrijfspanden meerdere succesvolle campagnes gedraaid.

Bij elke geïnteresseerde krijgt u direct bericht van Vindbaar Vastgoed en kunt u zelf contact met ze opnemen voor een afspraak. Mocht er na de onderhandelingen een overeenkomst zijn, stellen wij een huurcontract voor u op. Zo heeft u ook de juridische zekerheid.

Mocht u geïnteresseerd zijn en wilt u ook uw bedrijfspand zelf verhuren, lees dan onze gratis brochure

download hier de gratis brochure

Delen op:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.