Funda Business licentie
Funda Business licentie

Funda in business is vernieuwd: focus op de websitebezoeker

Sinds 12 december 2017 heeft de grootste zakelijk vastgoed website van Nederland, Funda in business, een nieuw design. Deze nieuwe website laat veel overeenkomsten zien met de Funda.nl website. Funda in business heeft zich voor het nieuwe design gefocust op het gebruikersgemak van de zoeker. 

De belangrijkste reden hiervoor is dat Funda in business het gebruikersgemak voorop heeft gesteld en relevant wil zijn voor de zoeker. Het voor de zoeker meest relevante bedrijfspand zal bovenaan staan in de zoekresultaten. Hierbij is de kwaliteit van de content nog belangrijker. Een uitgebreide advertentie met veel specifieke kenmerken, hoge kwaliteit foto’s en video is eerder vindbaar dan summier omschreven bedrijfspanden. De basisinformatie wordt cruciaal! Alle details tellen mee: prijscondities, voorzieningen, aantal parkeerplekken, servicekosten en vele andere details bepalen de relevantie van een Funda advertentie.

Beeld belangrijker

Meer dan 55% van de websitebezoekers van Funda in business bekijkt de website op een mobile device. In het nieuwe ontwerp is hier rekening mee gehouden door alle informatie op een pagina te delen, zodat gebruikers makkelijk naar beneden kunnen scrollen. Ook het feit dat de zoeker steeds meer gefocust is op beeld, heeft Funda meegenomen in het nieuwe design. Het % beeldmateriaal is in het ontwerp aanzienlijk gegroeid en bij elke bedrijfspand presentatie wordt er bovenaan de pagina eerst een ‘mozaïek’ van foto’s gepresenteerd, voordat je naar beneden kunt scrollen voor de tekst en details. Er is  nog geen rekening gehouden met een virtual reality video presentatie, maar de 360 graden foto’s krijgen wel meer aandacht.

Toppositie

Funda in business kiest ervoor om geen onderscheid meer te maken in de verschillende presentatiepakketten. Voorheen kon er gekozen worden voor een basisplaatsing en uitgebreide presentatie met video ed. Er is nu een smaak waarin een aanbieder alle tools kan gebruiken die Funda in business aanbiedt. Ook hier geldt weer: hoe meer content, hoe hoger de positie. Alleen bij het kiezen voor een toppositie pakket komt een bedrijfspand in een apart kader bovenaan te staan in de zoekresultaten. Er wordt in deze resultaten een duidelijk onderscheid gemaakt in de opmaak. De kosten voor deze advertentie zijn € 45,- per week en € 100,- per maand.

Op een later tijdstip zal Funda in business 4 typen zakelijk vastgoed toevoegen aan de website. Dit zijn beleggingsobjecten en projecten, maatschappelijk vastgoed, Leisure en Grond. In 2017 worden de verschillende onderdelen geleidelijk gelanceerd.

Mocht u advies nodig hebben, adviseren wij u graag.

download hier de gratis brochure

Delen op:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.