Funda Business licentie
Funda Business licentie

Promotie bedrijfspand met facebook

Uw pand onder de aandacht brengen bij ruim 3.000 potentiële kopers of huurders? Met een budget van €30,- krijgt u dit via Vindbaar Vastgoed voor elkaar! Lees onderstaand artikel en neem contact met ons op voor meer informatie.

Veel bedrijfsmakelaars vragen naast een hoge courtage een hoog tarief voor activiteiten die men zelf ook zou kunnen doen. Denk aan het maken van goede foto’s, verkoopteksten en digitale brochures. Daarnaast is de online promotie van uw bedrijfspand veel makkelijker geworden door een grote verscheidenheid aan vastgoed websites. Alleen op Funda in business, de grootste vastgoed website, kunt u niet zomaar uw bedrijfspand plaatsen. Naast Funda kunnen wij veel promotie verzorgen zonder tussenkomst van andere partijen (en dus lagere kosten).

Tegenwoordig kunt u zelf ook uw bedrijfspand verhuren via sociale media als Facebook, Linkedin en Twitter. Wij hebben voor verschillende klanten succesvolle (remarkteting) campagnes gedraaid die uiteindelijk hebben geleid tot meer bezichtigingen en verhuurdeals.  In deze blog willen we uitleggen hoe we dit hebben gedaan.

Met een budget van € 100,- kunt u al meer dan 10000 mensen/bedrijven uit uw doelgroep bereiken. Denk daarbij dan wel na over de juiste doelgroep. We hebben in een andere blog een aantal vragen opgesteld die u voor uzelf moet beantwoorden bij het opzetten van een social media campagne.

Vóór plaatsing van een bedrijfspresentatie op Funda in business, lanceren we op onze eigen website een pagina, met voor het pand specifieke zoekwoorden en een duidelijke call to action. Met een Facebook campagne via de pagina van Vindbaar Vastgoed hebben we veel extra bezoekers naar deze pagina geleid. Voor een bedrijfshal in Winkel hebben we een campagne opgezet met in eerste instantie een focus doelgroep Winkel + 20 KM rondom Winkel. Uit onze ervaring weten wij namelijk dat dit soort bedrijfshallen verkocht/verhuurd worden aan bedrijven die binnen een cirkel 20 Km opereren.

bedrijfspand verhuren met Facebook

Met een budget van € 30,- hebben we binnen 5 dagen bijna 9000 man bereikt. Daarvan hebben 420 personen een actie ondernomen, waarvan 404 personen hebben doorgeklikt naar onze website. Het is vanaf dan mogelijk om deze bezoekers te targeten door een Facebookpixel op de pagina te plaatsen. Op deze manier konden we de bedrijfshal nog een keer onder de aandacht brengen bij de doelgroep. Zie hieronder het resultaat!

Bedrijfspand verhuren via Facebook

Facebook biedt nog meer verschillende mogelijkheden bij het vinden van de juiste doelgroep. Er  kan bijvoorbeeld ook getarged worden op een beroepsgroep. Heel interessant als we een kantoorruimte willen verhuren in een advocatenkantoor of een bakkerswinkel willen verkopen.

Op deze manier lanceren we elk bedrijfspand en bestaat er dus een mogelijkheid om in een keer een grote groep geïnteresseerde te bereiken en te blijven volgen via Facebook. Het uiteindelijke resultaat is een snelle verkoop/verhuur van het bedrijfspand.

Wilt u meer informatie over het promoten van uw bedrijfspand via Facebook, neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Delen op:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.