Funda Business licentie
Funda Business licentie

Promotie bedrijfspand met facebook

Hoe kun je inspelen op de veranderingen bij Funda?

Funda in business is met 800.000 bezoekers per maand de best bezochte website binnen zakelijk vastgoed. Sinds december 2016 heeft Funda in business gekozen voor een ander design. Het beeld krijgt hierin een grotere rol. Het belang van goed foto en video materiaal is dan ook erg belangrijk. Een zo optimale presentatie inclusief alle belangrijke content krijgt dan ook voorrang in de zoekresultaten.

Maak een presentatie persoonlijk

Een ondernemer wilt weten met wie hij te maken krijgt en wie zijn eventuele mede gebruikers zijn van het bedrijfspand. Presenteer je bedrijfspand dus naast foto’s ook met een persoonlijke video rondleiding. Dit kan al heel laagdrempelig, als je het maar op een persoonlijke manier doet. Laat andere huurders aan het woord en neem de potentiele huurder zelf mee door het bedrijfspand. Zorg ervoor dat zij zichzelf zien zitten in het kantoor.

Feiten & cijfers Funda in business

• Al meer dan de helft van de bezoekers bekijkt de website van Funda op een mobile device.
• Gemiddeld wordt er 4 keer contact opgenomen per advertentie met een standaardpresentatie. Bij een uitgebreidere presentatie wordt er wel tot 10 keer contact opgenomen per object.
• Elke maand worden er via Funda in business 1500 bedrijfspanden verkocht of verhuurd. Dat is 5% van het totale aanbod op Funda in business.

Delen op:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.