Funda Business licentie
Funda Business licentie

adwords voor bedrijfspanden

Welke resultaten kunt u halen met een Adwordscampagne voor het verhuren van uw bedrijfspand? En wat zijn de kosten voor een snel resultaat? Lees de antwoorden in deze blog en vraag naar de mogelijkheden

Met de juiste (zoek)termen in uw advertentie, wordt u beter en sneller gevonden. U komt hoger in de lijst wanneer mensen deze zoekwoorden gebruiken. Ze klikken uw advertentie aan en worden doorgestuurd naar de betreffende website of bellen u rechtstreeks. Het grote voordeel van een Google Adwords campagne is dat uw pand meteen goed vindbaar is op relevante zoekwoorden. Verhuurt u bijvoorbeeld een bakkerij in Haarlem, dan heeft u een hele specifieke doelgroep. Met een Google Adwords campagne kunnen we relevante advertenties maken voor deze doelgroep.

Via Funda in business kan er niet specifiek op bijvoorbeeld een bakkerij of slager gezocht worden. Dan is het inzetten van een Google Adwords campagne een goede oplossing. Als aanvulling op onze standaard pakketten, brengen we uw bedrijfspand op Funda in Business via Google onder de aandacht voor een klein startbedrag.

GOOGLE ADWORDS

Extra online adverteren, voor extra clicks, voor alleen uw object.

50 clicks               voor € 50,-
100 clicks             voor € 95,-
200 clicks             voor € 185,-
350 clicks             voor € 310,-
500 clicks             voor € 400,-

Heeft u vragen over deze dienst. Neem contact met ons op.

Neem contact op

Delen op:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.