Vastgoed kanalen

Met de groter wordende rol van internet is online aanwezigheid onmisbaar. De huidige technologische ontwikkelingen en het vele gebruik van mobiele apparaten zorgen ervoor dat potentiële (ver)kopers steeds vaker online zijn. Het is dan ook heel belangrijk om naast een sterk offline netwerk een sterk online netwerk te creëren. Vindbaar Vastgoed optimaliseert online zichtbaarheid voor vastgoed eigenaren en dat doen we m.b.v. alle belangrijke (vastgoed) kanalen.

Vastgoednetwerk online

 

 

De belangrijkste kanalen en tools binnen een online vastgoednetwerk

  • Funda (in business)
  • Google (AdWords)
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Overige vastgoed websites

 

Funda

Funda (in business) is de best bezochte website binnen (zakelijk) vastgoed. Vindbaar Vastgoed heeft een licentie voor zowel Funda als Funda in business. Via dit platform realiseren we per jaar honderden deals.

 

Google Adwords

Met de juiste (zoek)termen in uw advertentie, wordt u beter en sneller gevonden. U komt hoger in de lijst wanneer mensen deze zoekwoorden gebruiken. Ze klikken uw advertentie aan en worden doorgestuurd naar de betreffende website of bellen u rechtstreeks. Het grote voordeel van een Google Adwords campagne is dat uw pand meteen goed vindbaar is op relevante zoekwoorden.

 

Facebook en LinkedIn

Social media marketing werkt! Maar alleen als u een goede strategie heeft. De basis is simpel: Facebook en LinkedIn verzamelen gigantisch veel data en koppelen deze aan elkaar zodat adverteerders hier gebruik van kunnen maken. Hierdoor kunnen wij met een minimaal budget uw pand onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep.

 

Overige vastgoedpromotie websites

Binnen het zakelijk vastgoed zijn er meerdere interessante websites die kunnen resulteren naar kwalitatieve leads. Naast Funda in business maken wij dan ook gebruik van; Ventu, Bedrijfspand.com, Ilocate en Skepp. Per pand kijken we naar de mogelijkheden en juiste kanalen.

 

Wat kunt u van ons verwachten

  • Doelgerichte campagnes met de belangrijkste kanalen die naar kwalitatieve leads leiden;
  • Professionele en uniforme uitstraling op diverse kanalen die passen bij de beleving;
  • Creatieve en onderscheidende campagnes met veel bereik.

Wij komen graag eens vrijblijvend langs om naar uw online vastgoed netwerk te kijken.

neem contact met ons op

Delen op:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.