U ontwikkelt vastgoed. Wij bouwen uw digitaal netwerk.

U geeft met uw project vorm aan de toekomst van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het offline en online vermarkten van uw nieuwbouwproject. Met doordachte campagnes en vastgoedcommunicatie die past bij de identiteit van uw doelgroep werven we huurders en kopers. Van Teasercampagne tot een brochure of sprekende abri.

Gratis brochure downloaden

Referenties

Woning verkoop via Funda

“Het contact met de makelaar was zeer goed, professioneel en deskundig begeleid voor zowel de verkopende als de kopende partij. Deze makelaar is zeer zeker aan te bevelen.” – Dhr. Langedijk

Bekijk project

Project Het Zakenstation

Commercieel beheer is meer dan een pand op Funda in business zetten. Zeker als het gaat om een bedrijfsverzamelgebouw dient er aandacht geschonken te worden aan het juist in de markt zetten van ‘de beleving’. Bij Het Zakenstation hebben we er voor gekozen om een merk in de markt te zetten.

Bekijk project

Project Based-Inn

Sinds begin 2017 mogen wij de online promotie doen van bedrijfsverzamelgebouw Based-inn in Hoogvliet. Samen met Ziber hebben we het bedrijfsverzamelgebouw opnieuw online in de markt gezet. Door een goede positionering en het gebruik van de juiste kanalen hebben we binnen 1 jaar 31 leads gegenereerd en 8 verhuurdeals kunnen maken.

Bekijk project

Project OM3Offices

Voor OM3Offices in Den Haag is een op maat gemaakte website gerealiseerd. Door middel van het inzetten van de juiste marketingtools is nu 90% van de verhuurbare meters verhuurd.

Bekijk project

Opdrachtgevers

transacties icoon

Betrokken bij transacties

240

m2 icoon

Vierkante meters

54802

 • Vastgoedexperts en marketeers in 1 team

  We onderscheiden ons door kennis van beide werelden

  Lees meer
 • Afspraak maken

  We komen graag langs met ons team

  Lees meer
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.