Funda Business licentie
Funda Business licentie

Promotie bedrijfspand met facebook

Funda is de grootste en bekendste vastgoedwebsite in het commercieel vastgoed. Dit betekent dat dit de meest bezochte vastgoedwebsite is van Nederland. Goed om daar dus uw bedrijfspand te plaatsen. Alleen u heeft ook veel concurrentie op deze website. Hoe zorgt u ervoor dat uw presentatie er uit springt en zicht onderscheid van alle andere bedrijfspanden. We hebben een overzicht van tips en tricks voor u gemaakt.

1 Teksten
Op basis van de verkoopteksten die bij uw bedrijfspand staan, vormt de potentiële huurder een goed beeld van uw bedrijfspand. De potentiële huurder wil niet voor verassingen komen te staan en moet zich goed kunnen voorbereiden op de bezichtiging. Zie hier onze whitepaper over het schrijven van goede verkoopteksten.

2 foto’s
Goede foto’s zijn cruciaal bij de promotie van uw bedrijfspand. Daarom hierbij een aantal belangrijke tips. Uw bedrijfspand gereed maken voor foto’s is tegelijkertijd ook uw pand voorbereiden op bezichtigingen. Als de voorbereidingen goed zijn, dan heeft u voor bezichtigingen nog maar de helft van het werk te doen.

3 USP’s
Wat is van uw bedrijfspand het meest onderscheidend ten opzichte van uw concurrenten op Funda? Denk hier goed over na. Kijk desnoods naar advertenties van vergelijkbare panden. Haal de goede dingen hier uit. U mag best zeggen voor welke doeleinden uw bedrijfspand ideaal voor is. Verplaats uzelf in de potentiële huurder. Durf hierin te kiezen.

4 De huurprijs
Huurders zoeken vaak op huurprijs. Vermeld daarom altijd een huurprijs.

5 Meer content is hoger in de zoekresultaten
Funda wil graag dat u een zo goed en volledig mogelijke presentatie maakt. Dit kan zijn een brochure, 360 video en een plattegrond. Bij meer presentatieproducten krijgt uw bedrijfspand meer punten en komt het hoger in Funda.

6 Overweeg makelaarsAds of topobject
Ook bij Funda kan er betaald worden voor een betere positie op de eerste pagina. Dit raden we aan bij bedrijfspanden die veel ‘concurrentie’ op Funda hebben. Dus indien er veel gelijkwaardige panden op het industriegebied te huur staan, is dit het overwegen waard.

Wilt u meer informatie over een presentatie van uw bedrijfspand op Funda in business? Download dan onze gratis informatiebrochure.

download hier de gratis brochure

Delen op:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.