Funda Business licentie
Funda Business licentie

Bedrijfspand verhuren via Funda in business

Uw bedrijfspand verhuren via Funda? U kunt gewoon zelf uw winkelpand, kantoorruimte of bedrijfspand op Funda presenteren en verhuren. Vaak rekenen bedrijfsmakelaars duizenden euro’s voor hun werkzaamheden, terwijl u met de juiste tools veel zelf kunt doen. Bezichtigingen, teksten maken, standaard contracten invullen, onderhandelen en vele andere taken doet u misschien ook wel liever zelf. Voor de stappen waar u hulp bij nodig heeft zijn wij er voor u. Wij helpen u met het opstellen van u huurcontract, geven huurprijsadvies en zorgen ervoor dat uw bedrijfspand vindbaar is via Funda in business.

Door deze samenwerking kunt u uw bedrijfspand verhuren zonder traditionele bedrijfsmakelaar voor € 650,- op Funda in business

Welke stappen moeten er genomen worden om uw bedrijfspand te verhuren? Wat kunt u van ons verwachten en bij welke acties wordt er iets van u verwacht? Wij hebben een overzichtelijk stappenplan gemaakt. Zie hieronder de 8 checkpoints.

download hier onze gratis brochure

 • Pand aanmelden

  Na ontvangst van uw aanmelding plaatsen wij binnen twee werkdagen uw bedrijfspand op Funda in business.

 • Foto's maken

  U kunt zelf foto’s aanleveren voor de presentatie. Indien u geen goede foto’s heeft, kunnen wij foto’s laten nemen door een professionele fotograaf voor 135,-. Mocht u zelf voor de foto’s zorgen, neem dan goed deze tips door.

 • Huurprijsadvies

  Wij doen een huurprijsadvies voor uw bedrijfspand en onderbouwen deze huurwaarde in een onderhandelingsdocument, zodat u sterk staat in de onderhandelingen.

 • Presentatie & Promotie

  Wij maken o.a. een digitale verkoopbrochure op, verzorgen een opvallende bedrijfspandpresentatie op Funda in business en doen gerichte social media acties.

 • Bezichtigingen

  Via ons ontvangt u automatisch de contactgegevens van potentiële huurders zodat u zelf de bezichtigingen in kunt inplannen.

 • Onderhandelingen

  Ondersteund door het onderhandelingsdocument doen we samen de onderhandelingen met de potentiële huurder.

 • Akkoord & Overeenkomst

  Na een akkoord ontvangt u van ons een huurcontract volgens het laatst gehanteerde ROZ model. Wij begeleiden u door het huurcontract en passen het contract aan waar nodig.

 • Oplevering

  Wij melden na een akkoord uw bedrijfspand af.

Schrijf u in in acht stappen

Inschrijven
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.