Milieu Service
Nederland en de vastgoedsector

logoMSN_FC__50MM_liggend_positief

Milieu Service Nederland (MSN) is dé betrouwbare afvalinzamelaar in de vastgoedsector. De klanten waarderen voornamelijk het gedetailleerd advies. Dit blijkt onder meer uit de jarenlange relaties die MSN met vele vastgoedeigenaren en vastgoedbeheerders heeft. Naast dat zij u vooraf informeren over de meest optimale mogelijkheden voor afvalmanagement via hun afvalscan, heeft u tevens één vast aanspreekpunt en zijn alle wensen mogelijk op facturatiegebied.

Zowel met hun producten en dienstverlening, als met het uitgebreide advies is Milieu Service Nederland uniek. Doordat de vastgoedspecialisten zelf uit de vastgoedwereld komen of hier een sterke affiniteit én de benodigde kennis en ervaring mee hebben, kunt u telkens rekenen op een advies of maat. Geen enkele situatie is immers standaard en elk pand heeft zijn eigen unieke kenmerken. Zodoende biedt Milieu Service Nederland u altijd de beste dienstverlening tegen de scherpst mogelijke tarieven!

Milieu Service Nederland staat bekend om hun grote zorgvuldigheid en flexibiliteit en is zowel ISO 9001(kwaliteit), ISO 14001(milieu), VCA*(veiligheid) als MVO-prestatieladder (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) gecertificeerd. Milieu Service Nederland biedt de zekerheid dat al uw afvalstromen altijd op de juiste plaats en tijd worden opgehaald. Zij bieden een goede en snelle dienstverlening in heel Nederland. Daarnaast is Milieu Service Nederland op de hoogte van wat er kan spelen tussen de entiteiten eigenaar/belegger/verhuurder enerzijds en huurder/gebruiker anderzijds. In een tijd waarin alle kosten onder druk staan, is Milieu Service Nedrland als geen ander bewust dat u uw huurders ook lage servicekosten wilt bieden, en dat dit niet ten koste mag gaan van de kwaliteit van de dienstverlening. Hiervoor bent u bij Milieu Service Nederland dus aan het juiste adres!

Duurzaamheid en rapportages
De Branchemanagers Vastgoed hebben de BREEAM Expert training gevolgd en combineren hun afvalkennis met de wensen van de BREEAM-certificering. Duurzaamheid is in de vastgoedsector vaak gehoord begrip en zowel voor het advies op het gebied van afvalinzameling, als de achterliggende administratie, bent u bij Milieu Service Nederland aan het juiste adres. Daarom voldoen de afvalstoffenrapportages aan allerlei duurzaamheidslabels (bijv. BREEAM) en benchmarks (bijv. GRESB) zodat u deze gegevens als bewijslast kunt gebruiken.

 

Wilt u weten wat wij voor uw afvalinzameling kunnen betekenen? Vul dan onderstaand formulier in voor meer informatie.

Verkoop verhuur

Delen op:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.