Funda Business licentie
Funda Business licentie

bezichtiging bedrijfspand

U kent uw bedrijfspand als geen ander. Waarom doet u daarom zelf niet de bezichtigingen? Niet overtuigd, lees dan alle voordelen in deze blog en neem contact met ons op voor advies.

Bij Vindbaar Vastgoed verzorgt de eigenaar van een bedrijfspand gewoon zelf de bezichtigingen. Volgens ons verzorgt een eigenaar een veel betere bezichtiging dan een bedrijfsmakelaar dat ooit zou kunnen. De Sfeer, de aandacht en ervaring, zoals de eigenaar kan overbrengen wordt nooit door de bedrijfsmakelaar geëvenaard.

De voordelen op een rij
Een eigenaar is vaak flexibeler dan een bedrijfsmakelaar. Een makelaar werkt vaak niet ’s avonds of in het weekend. Voor de flexibele eigenaar is dit vaak geen probleem.

Binnen de courtage van de makelaar is een groot gedeelte gereserveerd voor de bezichtigingen. Dit is vaak een onvoorspelbare en grote kostenpost voor een bedrijfsmakelaar. Omdat onze eigenaren zelf de bezichtigingen verzorgen, kan het bedrijfspand al voor € 499,- verhuurd worden.

Het voorbereiden van een bezichtiging is het meeste werk. In het opruimen, opknappen en schoonmaken zit veel meer werk dan de rondleiding die over het algemeen niet langer dan 45 minuten duurt. De voorbereiding dient een eigenaar ook bij een bedrijfsmakelaar zelf te doen. Waarom dan ook niet de bezichtiging?

Een eigenaar heeft veel meer kennis over het bedrijfspand dan de bedrijfsmakelaar. Een geïnteresseerde vindt het dan ook veel fijner om door de eigenaar rondgeleid te worden. Een eigenaar kan veel meer over het pand vertellen en de geïnteresseerde kan meteen directe vragen stellen.

De bedrijfsmakelaar verteld vaak al wat men weet en een eigenaar verteld wat men echt wilt weten.

Wij hebben een lijst van vragen opgesteld die u als eigenaar kunt stellen tijdens een bezichtiging. Zie 7 goede vragen voor tijdens een bezichtiging

Wilt u meer informatie over de diensten van Vindbaar Vastgoed?

Download hier onze gratis brochure

Delen op:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.