Funda Business licentie
Funda Business licentie

huurprijs kantoorpand

Meestal wordt een huurprijs weergegeven als jaarprijs per m2 (excl. btw en excl. servicekosten). Voor het bepalen van de huurprijs voor een kantoorpand is geen standaard rekenmodel van toepassing. Er kan gekeken worden naar waar het object voor in de boeken staat en daar een huurprijs aan koppelen, dit kan echter resulteren in een niet marktconforme prijs.

Veel raadzamer is heel simpel kijken naar uw concurrentie, waarvoor wordt het pand naast u aangeboden en zijn er verschillen in kwaliteit te vinden. Kijk gerust op Funda in Business voor vergelijkbare bedrijfspanden. Conclusie kijk naar uw buren en bedenk wat een huurder zou willen betalen.

Via deze link treft u een overzicht van de gemiddelde huurprijzen in bepaalde gebieden waarbij u een indruk krijgt van marktconforme prijzen. Dit overzicht wordt regelmatig uitgegeven en geactualiseerd door DTZ.

Service kosten van kantoorpand berekenen

De huurkosten bestaan voor een groot gedeelte uit servicekosten. Om die reden is het raadzaam om deze kosten goed in kaart te brengen. U kunt de servicekosten bereken met de online tool van OG Wijzer.

Mocht u een uitgebreid advies willen hebben dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Delen op:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.